Doucheputje ontstoppen Amsterdam

Wilt u douchen, maar is uw douche verstopt geraakt? Dan wordt het tijd om uw douche te ontstoppen. Wanneer u staat te douchen en het water niet meer goed kan weglopen, betekent dat u met een doucheverstopping te maken hebt. Zelf oplossen is een optie. Lukt dat echter niet, kies dan voor een professionele oplossing.

Zelf de douche ontstoppen

Wilt u zelf uw douche ontstoppen? Dan zit in de meeste gevallen uw doucheputje verstopt. In de loop der tijd hopen zeepresten, haren en huidvetten zich op. Deze verstopping kunt u vaak zelf verhelpen door de sifon schoon te maken. Als u deze klus geklaard hebt en het water blijkt nog steeds niet goed weg te lopen, dan is er meer aan de hand. Grote kans dat de verstopping verderop in de afvoer zit en dat u een afspraak dient te maken met een ontstoppingsbedrijf.

Het doucheputje door ons laten ontstoppen

Wanneer u uw douche laat ontstoppen door een vakkundig rioleringsbedrijf, bent u verzekerd van een goed resultaat. Door op zoek te gaan naar de werkelijke oorzaak van uw verstopte douche, weten we precies welke maatregelen we moeten treffen. Het ontstoppen van uw douche afvoer vergt in de regel weinig tijd. We laten alles netjes achter en het belangrijkste van alles, u kunt snel weer heerlijk douchen. Desgewenst geven onze medewerkers het nodige advies om herhaling te voorkomen.

Hoe wij uw douche ontstoppen

Is uw doucheputje verstopt, dan lossen wij dat op door te frezen of door gebruik te maken van een hogedrukspuit. Of het vuil wordt uitgefreesd, of wij verwijderen het vuil met hoge waterdruk. Tussendoor spoelen wij ook uw leiding schoon met water. Door het correct afstellen van onze apparatuur worden beschadigingen uitgesloten. Deze verleende service werkt snel en afdoende. Wanneer u te maken heeft met een verzakte of gebroken leiding wordt het natuurlijk een ander verhaal. Niettemin kunnen wij van te voren exact inschatten welke kosten daarmee gemoeid zijn.

Doucheputje verstopt

Zit het doucheputje verstopt? Wij lossen het snel voor u op!

Woont u in Amsterdam of omgeving en heeft u te maken met een verstopte douche die u niet zelf kunt ontstoppen? Neem dan contact met ons op. Met onze snelle service en professionele aanpak kunnen wij ook uw douche snel ontstoppen.