Riool ontstoppen Amsterdam

Riolering ontstoppen Amsterdam. Uw afvoer of riolering verstopt? Dan dient u in actie te komen. Wanneer uw toilet niet meer doorspoelt en alles spontaan naar boven komt drijven, laat dit dan zijn voor wat het is en trek niet nog een keer door, want dan loopt uw toiletpot daadwerkelijk over. Uw riolering ontstoppen kunt u zelf proberen, maar ook aan een professioneel ontstoppingsbedrijf overlaten.

Waarom uw riool ontstoppen?

Als u bedenkt hoeveel afvalwater, papier, etensresten, haren, zeep- en vetresten in het riool verdwijnen, is het niet zo verwonderlijk dat uw riolering een keer verstopt raakt. Al deze resten kunnen zich namelijk ophopen en een verstopping veroorzaken. Daardoor kan het water niet meer afgevoerd worden en wordt het tijd om zo snel mogelijk uw riolering te ontstoppen.

Overige oorzaken van een verstopte riolering

Wanneer uw riolering verstopt is, betekent dat niets anders dan een blokkade die ergens in uw rioleringssysteem optreedt. U dient nodig uw riolering te ontstoppen. Niet alleen voedselresten zijn de boosdoener, want ook uw douche, ligbad of wastafel komen met hun eigen afvoer uit op uw centrale rioleringssysteem. Haar, vet- en zeepresten kunnen ook tot een verstopping leiden. Bovendien kan uw riolering door overmatig gebruik van WC-papier overbelast en verstopt raken. Vochtige doekjes doorspoelen is helemaal funest voor uw afvoer en verder kunnen oude huizen nog te maken krijgen met verzakte en gescheurde rioleringsbuizen.

Riool ontstoppen Amsterdam

Uw riolering ontstoppen met een rioolontstopper kan heel goed helpen. Voor het beste resultaat adviseren wij om de ‘plopper’ van te voren te verwarmen in warm water. Het rubber wordt soepeler en kan zich daardoor beter hechten. Heeft u te maken met een hardnekkige verstopping? Dan zal de rubberen ontstopper helaas geen uitkomst bieden. De verstopping bevindt zich dan waarschijnlijk dieper in uw riolering. Ontstoppen kan dan nog door middel van een trekveer. Maar u dit dient uitermate voorzichtig te doen, omdat u schade kunt aanrichten. Uw WC-pot, afvoer en rioolbuis kunnen zomaar beschadigd raken door onjuist gebruik, waardoor u rioleringsprobleem alleen maar nog groter wordt.

Riool ontstoppen Amsterdam

Zit uw afvoer verstopt en wilt u uw riolering laten ontstoppen door een goed en betrouwbaar ontstoppingsbedrijf, zijn wij voor Amsterdam en omgeving de aangewezen partij om u van uw verstopping af te helpen. We zijn op elk tijdstip van de dag te bereiken, 7 dagen per week. We komen desgewenst snel bij u langs en leveren een uitstekende service. Maak kennis met onze tarieven en neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Offerte riolering ontstoppen

Riolering ontstoppen Amsterdam? Wilt u een offerte voor het laten ontstoppen van uw riolering? Dan wijzen wij u ook nog graag op de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen. Probeer daarbij zo duidelijk mogelijk uw situatie te omschrijven, want anders kunnen we geen exacte prijsopgave geven. We proberen uiteraard zo snel als mogelijk te reageren en hopen binnenkort ook uw riolering te ontstoppen.