Afvoer verstopt Amsterdam

Afvoer verstopt? Natuurlijk wilt u dit zo snel mogelijk oplossen. Een verstopte afvoer is erg vervelend en zorgt voor een hoop ongemak. Kies daarom voor de professionele aanpak van Ontstoppingsbedrijf Amsterdam , het ontstoppingsbedrijf voor Amsterdam en omstreken voor al uw rioolproblemen. Ook u kunt een beroep op ons doen.

Hoe raakt een afvoer verstopt?

In principe kan elke afvoer verstopt raken. Of het nu de afvoer van uw badkamer, keuken, toilet of wasmachine betreft, in de meeste gevallen is het niet een direct gevolg door uw toedoen. Een verstopte afvoer is veel eerder een kwestie van een langzaam proces.
Opgehoopte zeepresten in de afvoer van uw badkamer werken een afvoerverstopping op den duur in de hand.

Raakt uw afvoer verstopt van uw gootsteen? Dan wordt dat in de regel veroorzaakt door opgehoopte etens- en vetresten. Ook dit proces vindt geleidelijk plaats en leidt uiteindelijk tot uw verstopte afvoer.

Bij de afvoer van uw toilet kan niet alleen teveel wc-papier een verstopping veroorzaken, maar ook een stortbak die onvoldoende volloopt. Daarnaast kan een verouderd leidingenstelsel u de nodige overlast bezorgen. Meestal kan door de toegenomen hoeveelheid afvalwater niet alles goed meer afgevoerd worden.

Hoe uw afvoer ook verstopt raakt, het zorgt voor aardig wat overlast en de nodige ergernis. Wilt u niet langer met dit probleem blijven zitten? Schakel ons dan direct in. Wij weten als geen ander hoe we een verstopte afvoer moeten ontstoppen. Voor zowel advies als hulp zijn we telefonisch altijd bereikbaar.

Afvoer verstopt? Wat te doen!

Raakt uw afvoer verstopt en wilt u dit zelf oplossen? Dan brengen de volgende tips wellicht uitkomst:
Gebruik de ouderwetse gootsteenontstopper, plaats deze op uw verstopte afvoer en beweeg de plopper op en neer. De zuigende kracht zorgt ervoor dat het vuil in de leiding loskomt. Lukt dit niet? Laat dan wat soda in drie liter kokend water oplossen en giet dit vervolgens in uw afvoer. Giet wat soda samen met een scheut azijn rechtstreeks in uw afvoer, sluit deze af en spoel het na een paar minuten door met heet water.

Onze werkwijze bij een verstopte afvoer

Lukt het u niet om zelf uw verstopte afvoer te ontstoppen? Neem dan contact met ons op. Alle rioleringsproblemen worden door ons volgens een vast protocol opgelost. Eerst beginnen we met een onderzoek en achterhalen we waar uw afvoer zit verstopt. Na dit gelokaliseerd te hebben gaan we direct aan de slag en beginnen we met het ontstoppen. Net als u willen wij dat uw verstopte afvoer zo snel mogelijk weer normaal functioneert. Voordat we vertrekken geven we u nog het nodige advies mee, om de kans te verkleinen dat u in de toekomst weer te maken krijgt met een verstopte afvoer.